Advisering

CONCREET

U heeft een duurzaamheidsambitie? Wij helpen u deze ambitie concreet te maken!

Of u wilt een advies op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing? Er zijn tal van mogelijkheden. En wellicht dat u, net als zovelen, verstrikt raakt in het web van mogelijkheden en partijen die hun diensten aanbieden. Aan de hand van onze vijf-punten visie maken wij inzichtelijk welke mogelijkheden er voor uw specifieke situatie bestaan. Uiteraard nadat de kaders hiervoor helder zijn geformuleerd.

DUURZAAMHEIDSAMBITIE DEFINIIEREN

Uw heeft een ambitie, maar deze is nog niet concreet? Wij stellen gezamenlijk met de klant een adviesrapport op waarin alle concrete maatregelen op het gebied van duurzaamheid en energie besparing zijn verwerkt. Dit advies is niet gebonden aan de grote van een woning of gebouw.

SPECIFIEKE MAATREGELEN

U heeft opzich een duidelijk ambitie en uw wilt één of meerdere specifieke bepaalde energie-besparende maatregelen treffen, maar zou hierover graag eerst een advies ontvangen. Wij kunnen een advies opmaken voor een specifiek onderdeel, bijvoorbeeld het maken van een zonne-scan. Wij maken dan inzichtelijk wat de (on)mogelijkheden zijn in uw geval. Het is natuurlijk zo dat sommige maatregelen niet los van elkaar gezien kunnen worden, hier houden wij rekening mee. Neem contact met ons op om de wensen te bespreken!

MAATREGELEN BIJ RENOVATIE

U wilt uw gebouw of woning renoveren en hierbij enkele energie-besparende maatregelen treffen. Wij bespreken samen met u de wensen en baseren onder andere hierop ons advies. Hieraan kunnen wij eventueel een kostenplaatje koppelen.

GROENE ONDERHOUDSBEGROTING

Elk gebouw behoeft periodiek onderhoud. Wij kunnen u hierin adviseren wat betreft het nemen van energie-besparende maatregelen. Wij kunnen bijvoorbeeld een zogenaamd groene onderhoudsbegroting opstellen. De maatregelen worden geïntegreerd in de bestaande onderhoudsbegroting en kunnen worden uitgevoerd ten tijde van de natuurlijke onderhoudsmomenten.

Uw GROEI-kansen inzichtelijk maken? Neem dan snel contact met ons op.