Bouwkundige tekeningen

BOUWKUNDIG

Professionele bouwkundige tekeningen rekening houdend met de duurzaamheidsambitie van de klant!

Wij kunnen professionele bouwkundige tekeningen maken die voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden, vanuit de wet- en regelgeving en/ of vanuit de klant.

Bij het maken van deze bouwkundige tekeningen van een woning of gebouw verliezen wij onze vijf punten-visie niet uit het oog, en proberen wij altijd deze vijf speerpunten terug te laten komen. In de ontwerpfase wordt hier natuurlijk wel de basis voor gelegd.

Heeft u al een ontwerp, en wilt u deze omzetten naar bouwkundige tekeningen? Zo niet, dan kunnen wij ook de ontwerpfase met u doorlopen. Zo wel, dan zetten wij het ontwerp graag om ten behoeve van de uitvoering.

U wilt uw woning verkopen en heeft plattegronden nodig van de woning? Ook dit kunnen wij verzorgen, deze tekeningen zijn bijvoorbeeld minder gedetailleerd maar geven wel de exacte afmetingen aan.

De kosten voor het maken van bouwkundige tekeningen zijn sterk afhankelijk van de eisen die eraan gesteld worden, en om welk type gebouw het gaat. Vaak is het maatwerk, en maken wij dan ook graag een afspraak om dit te bespreken.

Uw GROEI-kansen inzichtelijk maken? Neem dan snel contact met ons op.