Diensten

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met ervaring en enthousiasme helpen wij graag om uw duurzame wens mogelijk te maken. In veel gevallen is dit maatwerk, maar het kan uiteraard zo zijn dat u exact weet wat u nodig heeft.

Wij kunnen u tijdens de verschillende fasen in het bouwproces van dienst zijn. In eerst instantie zouden wij u graag helpen door het opmaken van een adviesrapport gebaseerd op onze vijf-punten visie. Wij leveren een adviesrapport aan waarin alle mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid aan bod komen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u geen interesse heeft in al deze facetten, maar specifiek opzoek bent naar één bepaald advies. Ook dat kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

NEEM CONTACT OP
ENERGIEZUINIG VERBOUWEN

U heeft een nieuwe woning op het oog, of inmiddels aangekocht, en wilt gaan verbouwen. U zou graag geadviseerd willen worden in de mogelijkheden die er zijn om de woning energiezuiniger te maken. U ontvangt graag een helder advies waarin alle facetten aan bod komen. Zou tevens graag een globale kostenraming ontvangen. En u wilt zich tijdens de uitvoering met niet te veel partijen bemoeien.

VERDUURZAMEN ONROEREND GOED

Uw staat op het punt om met uw portefeuille een duurzaamheidsslag te maken, maar weet niet precies waar u moet beginnen?

(VVE-) COMPLEX OPTIMALISEREN

Uw zou graag uw mede-buren willen overtuigen van de mogelijkheden om het complex energiezuiniger en toekomstbestendiger te maken?

Uw GROEI-kansen inzichtelijk maken? Neem dan snel contact met ons op.