Over Ons

WIE ZIJN WIJ

GROEI is een initiatief van drie gedreven jonge ondernemers die elkaar hebben leren kennen tijdens hun studie bouwkunde. Met een frisse blik op duurzaamheid proberen wij met onze kennis en inzet een groene droom werkelijkheid te laten worden. 

De tijdens onze studie opgebouwde band en goede samenwerking zetten wij via GROEI in om duurzaamheid realistisch en uitvoerbaar te maken.

Heeft u ook een groene droom? Laten we dan gezamenlijk proberen deze groene droom te verwezenlijken! Wij kunnen u wegwijs maken in het oerwoud aan mogelijkheden en u de juiste keuzes voorschotelen.

WAT WIJ DOEN

HET TEAM

GERTJAN SCHONEVELD
Partner

Motto en Ambitie:

JOB VAN ADRICHEM
Partner

Motto en Ambitie: Als spin in het web proberen partijen bij elkaar te brengen om een project tot een mooi resultaat te leiden.

FERRY NITZSCHE
Partner

Motto en Ambitie: Een beter milieu begint bij jezelf

DUURZAAM ONTWERP

"Een goed ontwerp valt of staat met een integrale samenwerking op alle vlakken waarbij gedacht moet worden aan huidig gebruik en rekening moet worden gehouden met de toekomst"

Ferry Nitzsche

DE MOEITE WAARD

"Alle kanten van duurzaamheid zijn het waard om na te streven. Individueel of als geheel.”

Gertjan Schoneveld

BELEGGEN IN EIGEN BEHEER

‘’ Woningeigenaren moeten zich bewuster worden van de mogelijkheden om hun woning te verduurzamen, en daar op langere termijn geld mee te verdienen’.’

Job van Adrichem